Blogger Award

SUNSHINE BLOGGER AWARD

I want to send a big shout out to lifesfinewhine for nominating me and others as well, for this award. She has some fascinating blog posts that you wouldn’t want to miss. To check them out click here

THE RULE

> Thank the person who nominated you and provide a link back to their blog so others can find them.

> Answer the 11 questions asked by the blogger who nominated you.

> Nominate 11 other bloggers and ask them 11 new questions.

> Notify the nominees about it by commenting on one of their blog posts.

> List the rules and display a Sunshine Blogger Award logo on your post/ or blog site.

QUESTIONS

1. How do you want people to react with you when you fail?

Ans: One major thing we need to understand as humans, is that the word “failure” is inevitable. No one plans for failure or plans to fail. We should normalize the habit of getting back up when we fall or when we find ourselves at a loosing point. So, whenever you hear anything about me failing or loosing at some point, have it at the back of your mind– that it’s not the end of life. I’ll still stand tall and keep pushing till I win again.

2. How do you tolerate people’s mistakes?

Ans: We are bound to make mistakes. No one is considered perfect, only our creator. Everyone has flaws. The big issue comes in when we make mistakes and don’t learn from them, or we find ourselves going back to make that same mistake again. That is very wrong on so many levels.

I agree with the fact that I could be a softie at times, but I’m not stupid either. So, once I notice you’re that kind of person that doesn’t want to heed to instructions or ready to help yourself, Mann, I’ll soo let you be!

3. What are the best books you suggest to me to read and write a review? (Max– 2 books only)

Ans: Lol. I have so many up my sleeve. But I’d suggest any of Oscar Wilde’s book. His imaginations are so wide 😀

4. The Best source of inspiration for you to write.

Ans: Society&Lifestyle.

5. How to balance Career and Passion?

Ans: If you love what you’re doing, you will be successful in it. Keep your hopes up, your head up high and be the best you can, no matter what comes your way. It’s what I tell friends.

6. What you think about Spirituality?

Ans: Without God, we’re nothing. He is my only hope and the only person I look unto during hard times.

7. How can one know it’s love or attraction?

Ans: Yikes! I’ve tried to avoid topics like this so many times, I guess I’ll just have to answer after all. Attraction is simply to arouse interest or enticement. When it comes to love, you’d see its difference. You feel more at home than usual.

8. How to be not so vulnerable to depression, what are your tips to calm minds? (What you do personally.)

Ans: Don’t always feel alone. Get yourself in the right circle of friends and try to mix up. Or, you could try reading a comic, watch cartoons or something funny that won’t make you sad, any hilarious movie with Kevin Hart.😂 Lastly, please read your Bible or Quran.

9. What you do on Sundays or on holidays?

Ans: Before the pandemic, I usually go to church with my family. But these days it’s all sleeping, waking up and striving to survive.

10. What you think or feel is good for health (not the recipe but the name of the food)

Ans: Eat healthy food. Protein and less carbohydrate, avoid calories too. If you’re looking for ways to diet, check my blog post on How To Follow The Diet– Level by Level

11. Define your present life and write a few words.

Ans: Looking at the bright side and working towards the future. I also want to start getting paid for my writing. Visit my gig on Fiverr, and also help me share too. If you’re looking for an editor or proofreader, then you’ve seen the right person! Send me an email @josiahemamokeh@gmail.com

NOMINEES

Feel free to participate and follow the rules listed above. Use the same questions as I did and respond to them.

PS– Don’t forget to support and spread the word! Or follow my social media handles;

TWITTER INSTAGRAM LINKEDIN WHATSAPP

7 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: